torsdag den 11. juni 2015

Jeg troede jeg havde fundet hjem ...

... men så viste der sig bare at være ligeså grimt og håbløst. Jeg taler selvfølgelig om mit nu førhenværende politiske ståsted - kan man overhovedet andet, når det lige om snart er første gang man har lov at medbestemme rolle- og ikke mindst aktørlisten i det absurd absurde og liiiiidt for lange teaterstykke, som en folketingsperiode er.

Jeg æder tzatziki uden noget til, selvom jeg officielt er pesceganer - min egen lille madreligionshybrid, som tillader mig at nyde havets mirakler som pescetaren, men forpligter mig til at undgå æg og mælk som veganeren. Er regler ikke til for at brydes, og løfter til sig selv og sin omverden endnu mere ??? HOLD KÆFT, HVOR KAN JEG BARE MÆRKE DEN RADIOAKTIVE NEGATIVITET (RADIOAKNEGATIVITET ???) KNITRE I MIT FUCKING INDRE. Ser I (du?), jeg troede jeg var holdt op med at være apolitisk - jeg troede fucking langt om længe mit stille, og ikke mindst stillestående oprør kunne få en ende. Jeg troede jeg havde set lyset, og at det hed Alternativet. Men nej! Enhedslisten kalder sig de rød-grønne, og Alternativet kalder sig de grønne med det bedste fra ultrarød (EL) og ultrablå (LA) verden. Jeg ser bare intet af sidstnævnte i dem. Jeg ser derimod Tohedslisten. Jeg ser leflen for os såkaldt svage i samfundet - og skal ikke begynde at snakke på andre svage i samfundets vegne, men personligt har jeg det fint, og hverken lyst til at blive leflet for eller være ynket. Jeg ser for meget fantasme, og for lidt realisme. Og jeg hører en barnagtig og lidt for velkendt retorik, hvor spørgsmål besvares med spørgsmål:
Q: Hvorskalpengenetilvedvarendeenergiognedskæringafarbejdstimerkommefra?
A/Q: Hvorskalressourcernetilvedvarendeoverforbrugognedskæringafmenneskeligmoralekommefra?

JEG TROEDE I VAR ANDERLEDES !!! So I guess it's official: Verden er død, Borgen fortabt, min apati genoplivet. Det var sgu også bare for godt til at være sandt.

Jeg orker ikke engang at forklare hvorfor jeg er herinde igen. Begyndte på en dårlig undskyldning for det et langt indlæg om det, men kræfterne er sluppet op, fordi de igen ikke har noget at være her for.

Punktum punktum punktum

Post scriptum: Hvis de højere magter findes, så please, giv mig et tegn til hvad jeg skal gøre - sælge min stemme, eller smide mit valgkort til papirgenbrug? Begge vil til hver en tid gøre en større forskel end at stemme blankt!

Det bedste citat fra dansk film nogensinde: Mea vulva mea maxima vulva.

1 kommentar:

  1. Haha, jeg troede også indtil idé, at jeg havde opfundet pesceganismen, men nej, åbenbart ikke, og sjovt nok er jeg også helt enig med dig i resten af dit indlæg. :P

    SvarSlet